Sofia Cerne

Sofia Cerne

homepage: sofiacerne.se
homepage: tantrickink.se
homepage: xtas.nu
Print Friendly, PDF & Email

Sofia Cerne är den tantriska kroppsarbetaren som i hela sitt liv har gjort det hon gillar. Till en början arbetade hon från sitt sinne som entreprenör och nu för tiden arbetar hon mer med kropp, själ och piskor – Tantrickink gjorde henne levande!

Hon är senior i kinkbranschen och har undervisat och gett sessioner sedan 2012. Hon har gedigna kunskaper i undervisning och håller utrymme för lärande och djupa processer.

Hon började träna tantra 2007 och har fått professionella tantriska bodyworksessioner sedan 2012. Undervisning i Tantrickink, ( www.tantrickink.se ) har hon hållit på med sedan 2012, som handlar om tantrisk BDSM och förkroppsligade fantasier. Hon är också grundare av en tantrisk massageutbildning i Sverige Body Mind & Soul och författare till två böcker inom området Tantrickink – Kittla din fantasi med lekfulla möten och Röra & Beröra Din guide till tantrisk Xtasmassage. ( www.xtas.nu)

Tantrickink & Tantriskspanking

Sofia tar dig med på en säker och lekfull tur i lek med polariteter – makt och överlämnande – ledaren och efterföljaren. Hon kommer att guida dig hur du spelar från din kärna och lära dig hur du ger en tantrisk smisksession. Jag lovar att du kommer att upptäcka att smisk inte är vad du tror att det är.

Workshopen är hur naken du vill, jag rekommenderar att du har underkläder på dig. Inget behov av att para ihop innan men då kan du sluta spela med någon du inte gillar (en bra träning) så välkommen att ta med ditt speldatum.

Våga leda våga älska – polaritetslek
 
Någon måste vara ansvarig för att skapa utrymme för kapitulation. Våga stå på dina ben och gör det på ditt sätt. Ha kul när du är på tjänst eller blir serverad. Lär dig hur du skapar ett tryggt utrymme inuti dig själv och leder från din inre kärna och hjärta i starka och intensiva sessioner och möten.
 
Följ med mig på resan!

Workshops

Day 2, Jun 14

Temple

Day 3, Jun 15

Tantrickink & Tantricspanking

Day 3, Jun 15

Dare to lead dare to love – polarity play

WordPress Cookie-tillägg av Real Cookie Banner